Emine Cakaj

Gjuhë Angleze

Edhe dy studentë të tjerë të AAB-së fitues të bursave në Mevlana

Emine Cakaj dhe Valmira Gashi, studente të Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, janë sudentet e vetme nga Kosova që kanë përfituar nga programi i shkëmbimit të studentëve dhe stafit akademik Mevlana, bursa të plota studimi për një deri dy semestra në Turqi.

Studentët e Kolegjit AAB që janë pjesë e programit për shkëmbim akademik Mevlana, do të ndjekin studimet semestrale në Universitetin “Alanya Alaaddin Keykubat” të Turqisë.

Mevlana Exchange Program është program që ka për qëllim shkëmbimin e studnetëve dhe stafit akademik në mes institucioneve turke dhe institucioneve të vendeve të tjera.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19