Njomza Pllana

Komunikim Masiv

Njomza e “Gazetarisë” në AAB, tashmë gazetare e Klan Kosovës

Sigurisht tashmë keni pasur rasti të ndiqni kronikat e gazetares Njomza Pllana, në televizionin Klan Kosova. Pas një periudhe praktike profesionale, edhe Njomza së fundi i është bashkuar ekipit profesionist të gazetarëve të Klan Kosovës.

Njomza Pllana ka përfunduar studimet bachelor në Fakultetin e Gazetarisë në Kolegjin AAB. Ajo, rrëfen për përvojat e saja gjatë studimeve në AAB, duke treguar se gjatë kësaj periudhe një pjesë e ligjëratave është organizuar edhe në televizionet e Kosovës e Shqipërisë, dhe kjo ka bërë që studentët të njihen më afër me punën e gazetarëve profesionistë. 

“Studimet në Kolegjin AAB më kanë ndihmuar jashtëzakonisht shumë, pasi profesorët kanë qenë shumë të angazhuar gjatë ligjëratave dhe ushtrimeve. Por, edhe Kolegji ka ofruar vizita të ndryshme në televizionet më të mëdha në vend, kjo ka bërë që në të mësojmë dhe të njihemi më mirë më profesionin e gazetarit”, tha Njomza.
Ajo gjithashtu tha se gjatë tre viteve të studimeve, në Kolegjin AAB ka mësuar shumë gjëra, të cilat çdo herë e më shumë e kanë plotësuar atë profesionalisht.

Vlen të theksohet se studentët e Gazetarisë të Kolegjit AAB, kanë zënë pozita të rëndësishme në institucione të caktuara, si udhëheqës e drejtorë mediash të ndryshme, zyrtarë të zyrave për marrëdhënie me publikun, kryeredaktorë, redaktorë, gazetarë, etj..

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19