Paris Guri

Juridik

Paris Guri, i diplomuar në AAB, tashmë i punësuar në “Sbunker”

Paris Guri, i diplomuar në  Shkenca Politike dhe Diplomaci në Kolegjin AAB, është bërë tashmë pjesë e stafit të “Sbunker” , një organizatë joqeveritare e cila ka për qëllim të rindërtojë sferën publike në Kosovë, e ndër shqiptarë.

Parisi është sistemuar në pozitën e asistentit të projekteve që realizohen pranë “Sbunker”.

Ai falënderon Kolegjin AAB për sukseset e deritashme, duke nënvizuar se AAB gjithmonë prioritet i ka studentët dhe avancimin e mëtejmë të tyre.

“I falënderoj jashtëzakonisht shumë të gjithë profesorët që ishin të pa rezervë në transmetimin e dijes te ne. Studimet në Kolegjin AAB, më kanë ndihmuar shumë, kjo pasi që në AAB, prioritet gjithmonë i është dhënë mësimit të gjërave që të duhen në aspektin profesional”, ka thënë Parisi.

Vlen të përmendet  se Paris Guri gjithashtu është edhe fitues i çmimit për videon më të mirë për llogaridhënie, çmim ky i  ndarë nga KDI dhe Ambasada Britanike në Kosovë.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19