Rinor Gërguri

Arkitekturë

Studentët e AAB-së menjëherë pas studimeve themelojnë byronë projektuese “A3 Group”

Rinor Gërguri, Argjent Maloku dhe Baki Paçarada, studentë të Fakultetit të Arkitekturës në Kolegjin AAB menjëherë pas studimeve kanë themeluar byronë projektuese “A3 Group”. Ata theksuan se kanë filluar të kenë sukses të dukshëm në fushën e arkitekturës dhe se njohuritë e fituara gjatë studimeve po i aplikojnë suksesshëm edhe në praktikë.

Rinor Gërguri, bashkëthemelues i “A3 Group”, u shpreh i lumtur dhe i priveligjuar që pati fatin të studiojë në Kolegjin AAB. Ai tutje tha se AAB ka qenë sukses i pakontestueshëm për sukseset e arritura së bashku me shokët e tij.

“Gjatë studimeve në Kolegjin AAB, në veçanti në vitin e fundit jemi zhvilluar shumë profesionalisht  dhe kemi pasur kërkesa në treg të punës. Vështirësitë gjatë këtyre viteve nuk kanë munguar, por, studimet në Kolegjin AAB kanë qenë sukses për mua dhe kolegët e mi, sepse kemi arritur profesionalisht të aftësohemi për tregun e punës”, tha Rinori.

Përveç angazhimit të tyre si arkitektë në trojet shqiptare, ata gjithashtu treguan se janë duke punuar edhe në projekte të tjera madhore, projekte këto ndërkombëtare të cilat priten të realizohen në vitin e ardhshëm.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19