Agon Bajqinovci

Kulturë Fizike dhe sport

Studenti i AAB-së, Agon Bajqinovci, shpallet hendbollisti i vitit nga Komuna e Prishtinës

Fakulteti i Kulturës Fizike në Kolegjin AAB është bërë sinonim i sportistëve të suksesshëm, brenda dhe jashtë vendit.
Krahas studentëve të shumtë të suksesshëm në sport që studiojnë në këtë fakultet, AAB është krenar edhe me Agon Bajqinovcin, student i vitit të parë.

Agoni është shpallur hendbollist i vitit nga Komuna e Prishtinës për vitin 2018. Krahas këtij titulli, Agoni është shpallur edhe në mesin e tre golashënuesve më të mirë në hendboll në nivel republike, me 100 gola të shënuar .
Agoni është anëtar i Klubit Hendbollistik “Prishtina”, ndërsa po ashtu është edhe anëtar i Përfaqësueses së Kosovës në Hendboll.

Gjatë muajit prill, Agoni do të jetë pjesë e Kampionatit ndërkombëtar me përfaqësuesen e Kosovës.
Për sukseset e tij, Agoni falënderon bashkëlojtarët, familjen, miqtë dhe në veçanti edhe Kolegjin AAB, nga i cili do të ketë mbështetjen e vazhdueshme në rrugëtimin e tij.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19