Blendon Baxhuku

Arte

Studenti i AAB-së fiton konkursin për logon zyrtare të InfoMedia Albania

Blendon Baxhuku, është student i Dizajnit Grafik dhe Multimedias, në Kolegjin AAB. Ditë më parë, në një konkurs publik për logon zyrtare të mediumit InfoMedia nga Shqipëria, Blendoni ka dalur fitues i konkursit në një konkurrencë të dhjetëra punimeve e kandidatëve.

Drejtuesi i mediumit InfoMedia nga Shqipëria, z.Justin Kasaj, ka treguar se propozimi i Blendionit ishte fitues i konkursit, sepse mbështetej në ruajtjen e origjinalitetit të logos së vjetër të këtij mediumi, përmbante karakteret identifikuese dhe ishte minimaliste. Kjo bëri që punimit të Blendionit t’ i besohet të bartë identitetin e Infomedias.

Blendoni është student i viti të dytë në Kolegjin AAB dhe deri tani ka treguar sukses të shkëlqyeshëm në studime. Ai thotë se pas përfundimit të studimeve ka për synim që të tregojë cilësitë dhe pasionin e tij si dizajner, duke mos harruar angazhimin e tij për të krijuar vepra që do ta përfshinin atë në tregun kombëtar e ndërkombëtar.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19