Senad Durguti

Gjuhë Angleze

Studenti i AAB-së, Senad Durguti, po merr pjesë në konferencën “Model European Union Paris” e cila po mbahet në Paris

Nën patronatin e Asamblesë Kombëtare Franceze dhe Komisionit Evropian, në Paris të Francës po zhvillohet konferenca “Model European Union Paris”, në të cilën po merr pjesë edhe studenti i Kolegjit AAB, Senad Durguti.

Kjo konferencë ka për qëllim të mbledh të rinj nga Evropa të diskutojnë për funksionimin e organeve legjislative të Bashkimit Evropian, konkretisht parlamentit dhe Këshillit të Ministrave.

Me këtë rast, Senad Durguti, student i Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, tregoi se kjo konferencë po i ndihmon atij që të njoh kultura të ndryshme dhe të takoj personalitete të shquara si ministren franceze për çështje evropiane, Nathalie Loisea dhe ish presidentin e asamblesë kombëtare, François De Rugy. Ai gjithashtu shtoi se Kolegji AAB në aspektin e organizimeve të konferencave është në nivelin e njejtë me konferencën që po mbahet në Paris.  

Se studentët e AAB-së janë të përgatitur profesionalisht në drejtimet e tyre ende pa i përfunduar studimet këtë e dëshmon më së miri pjesëmarrja e tyre në shumë konferenca ndërkombëtare, trajnime, praktika të ndryshme, etj…

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19