Valbona Bytyqi

Gjuhë Angleze

Studentja e AAB-së Valbona Bytyqi studimet po i vazhdon në Alanya Aladin Keykubat të Turqisë

Bashkëpunimi i Kolegjit AAB me universitete ndërkombëtare ka bërë që një numër i madh i studentëve të kenë mundësinë të vazhdojnë studimet një semestrale apo vjetore pranë universiteteve botërore.

E tillë është studentja e Fakultetit të Gjuhës Angleze, Valbona Bytyqi. Si studente shembullore ajo ka fituar bursë të plotë për të vazhduar studimet e Gjuhës Angleze në universitetin Aladin Keykubat të Turqisë, përmes projektit për shkëmbimin e studentëve Mevlana Exchange Programme.

Në mes tjerash Valbona potencoi se është duke e jetësuar ëndrrën e saj për t’ i sfiduar njohuritë e saja edhe jashtë vendit. Falënderues përveç Valbonës janë edhe familja e saj të cilët u shprehën se janë mirënjohës ndaj Kolegjit AAB dhe të gjithë stafit akademik e menaxherial për mundësitë e shumta që ofrojnë.

Sukseset që Valbona po i gëzon sot kanë mundësi t’ i gëzojnë edhe mijëra studentë të AAB-së të cilët kanë vendosur që studimet e tyre universitare t’ i përfundojnë në institucionin më të madh në rajon, e numri i të cilëve po vazhdon dita ditës të rritet.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19