Të dashur kolegë dhe studentë,

25 Nëntor 2015

ju njoftoj se me rastin e festes së 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit Kombëtar, Kolegji AAB nuk do të punojë në asnjërën nga degët e veta, të premten dhe as të shtunën (27 e 28 nëntor 2015).

Duke ju uruar festen kombëtare, mirupafshim të hënën në orarin e rëndomtë të punës!

Share: