TELEGRAM NGUSHËLLIMI

9 Shtator 2021
Kolegji AAB | Telegram Ngushllimi

Të nderuar bashkëkombës dhe qytetarë të Tetovës,
jam thellësisht i tronditur nga ngjarja tragjike e ndodhur mbrëmë në Tetovë, ku nga shpërthimi i zjarrit në spitalin e qytetit, humbën jetën disa pacientë e punonjës shëndetësor.

Në emër të Kolegjit AAB, u shpreh ngushëllimet më të thella familjarëve të viktimave, për humbjen e jetëve të më të dashurve të tyre, duke uruar shërim të shpejtë për të lënduarit!

Me respekt,
Bujar Demjaha,
Rektor i Kolegjit AAB

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19