Thirrje për aplikim në “Summer Workshop” / Të mësojmë të praktikojmë teknologjinë

29 Qershor 2018

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike i Kolegjit AAB organizon Workshop tre ditorë për të gjithë maturantët që shprehin interesim të mësojnë për pajisjet teknologjike, kodim, robotikë, siguri, rrjeta, etj.

Trajnimet do të zhvillohen nga shumë ekspertë të fushës së teknologjisë në Kolegjin AAB, Prishtinë prej datës 09-11 korrik 2018.

Rezervoni vendin tuaj duke na kontaktuar në:

e-mail: [email protected]

Tel: 044 247 071

Më së largu deri më 05 korrik 2018.

Pjesëmarrja në këtë workshop të organizuar nga AAB është FALAS si dhe në fund të gjithë  pjesëmarrësit  do të pajisen me certifikata. 

Për çdo informatë shtesë, na kontaktoni përmes numrit të telefonit apo e-mailit që e i keni më lartë.

Duke klikuar KETU gjeni agjendën e plotë të trajnimit tre ditorë, “Summer Workshop”.

Share: