Thirrje për aplikim në trajnimin për C# dhe OOP

15 Janar 2019

Të nderuar studentë, 

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike, organizon trajnim falas për Programim në C# dhe OOP.
Trajnimi është i hapur për të gjithë studentët e AAB-së dhe të të gjitha institucioneve të tjera, si dhe për nxënësit e shkollës së mesme që kanë interesim për programim.

Trajnimi do të zgjasë 30 orë.

Regjistrimi bëhet duke dërguar email në: [email protected]

Share: