Thirrje për aplikim për bursa në Universitetin e Sheffield-it

24 Maj 2017

Të nderuar studentë,  

ju njoftojmë Ministria e Arsimit, Shkencës dhe e Teknologjisë (MASHT), ka shpallur thirrjen për bursa për studentë nga Kosova në Universitetin e Sheffield-it, Fakultetin Ndërkombëtar “City College”, 2017-2018.

Për më shumë, klikoni linkun:

http://masht.rks-gov.net/uploads/2017/05/announcement-entry-scholarships-for-students-from-kosovo-2017-18-shqip.pdf

Suksese!

Share: