Thirrje për aplikim për studentët e infermierisë, në projektin e këmbimit të studentëve EMSA-Cluj nga Rumania

5 Tetor 2017

Të dashur studentë nga Fakulteti i Infermierisë,

Ju njoftojmë për hapjen e konkursit për përzgjedhjen e 10 studentëve të fushave mjekësore nga Kosova për pjesëmarrje në projektin e këmbimit të studentëve me EMSA-Cluj nga Rumania.

Afati fundit për aplikim është data 6 tetor 2017 në ora 23:59.

Për më shumë informata dhe për të gjetur formularin për aplikim, klikoni linkun në vazhdim: https://goo.gl/forms/E7CvAV4xQd6ZhpNB2

Share: