Trajnim për studentë : ” Si të përgatitemi për tregun e punës”

8 Mars 2018
Njoftohen studentët e Fakultetit Ekonomik se me datë 17.03.2017, ora 10:00-13:00 në Kolegjin AAB, Fakultetin Ekonomik-Gjakovë, mbahet sesioni i parë i trajnimit “Si të përgatitemi për tregun e punës” dhe ftoheni të merrni pjesë.  
  
Ju mirëpresim,

Gjithë të mirat!

Share: