Tryezë e rrumbullakët për nder të 8 Marsit – “Avancimi i pozitës së gruas në shoqërinë kosovare”

2 Mars 2018

Për nder të 8 Marsit, Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Kolegji AAB organizon tryezë të rrumbullakët në temëm “Avancimi i pozitës së gruas në shoqërinë kosovare”.

Cili është roli i gruas në shoqërinë kosovare, cilat janë problemet me të cilat ballafaqohet gruaja kosovare në punë, familje, shoqëri, cilat janë sfidat e saj por edhe sukseset!

Për këtë temë janë ftuar për të diskutuar gra – protagoniste dhe bartëse të pozitave të rëndësishme në AAB por edhe në institucione të tjera të Kosovës!
Ejani të diskutojmë së bashku nën moton #pernjeratjetren 

Share: