U publikua numri më i ri i gazetës “STUDENTI”

13 Korrik 2015

Është   publikuar numri më i ri i gazetës së studentëve të AAB –së “STUDENTI”. Numrin e ri të gazetës mund ta shfletoni uebfaqen: http://aab-edu.net/uploads/images/pdf/Gazeta_Studenti_qershor15_web.pdf, si  dhe ta shkarkoni  në attach…

“STUDENTI” është  gazetë e studentëve të AAB-së. 

Share: