Njoftim për mundësi aplikimi në trajnimin “Infermieria psikiatrike dhe shëndeti mendorë”

12 Shtator 2017

Qendra e karrierës dhe e të mësuarit gjatë gjithë jetës, ofron trajnimin e radhës me temën “Infermieria psikiatrike dhe shëndeti mendorë” ku do të mbahet në Teatrin “Faruk Begolli” i Kolegjit AAB – objekti nr. 5, të premten, më 06 tetor 2017,  duke fillim nga ora 10:00 deri 17:00.

Regjistrimi për infermierë kushton 10 € dhe pagesa bëhet në arkën e Kolegjit AAB, ndërsa për studentët e Kolegjit AAB trajnimi është pa pagesë (falas).

Ky trajnim që do të ofrohet nga e prof. dr. Joanne Brooke – ligjëruese në Oxford Brooks University në Britanin e Madhe.https://www.brookes.ac.uk/nursing/about/staff/?wid=nursing+staff+directory&op=full&uid=p0083020].

Trajnimi është akredituar nga Bordi për Edukim të Vazhdueshëm Mjekësor i Ministrisë së Shëndetësisë.
Për t’u regjistruar si pjesëmarrës, aplikoni online në :
https://aab-edu.net/hulumtimet/instituti-aab/evp-infermieror/

 

 

Share: