Profesoresha e AAB-së, Albulenë Kastrati, fituese e bursës në Programin Fulbright

10 Shtator 2019

Krahas rezultateve të vazhdueshme të studentëve, një nga arsyet kryesore për ngritjen e cilësisë
dhe rritën e Kolegjit AAB, padyshim është edhe stafi i mrekullueshëm akademik.
Numrit të mësimdhënësve të AAB-së të cilët kanë arritur të bëhen pjesë e programit Fulbright, së
fundmi i është shtuar edhe profesoresha Albulenë Kastrati.
Si futese e bursës Fulbright, gjatë vitit akademik 2019/20 në mesin e katër të përzgjedhurve,
Kastrati do të jetë pjesë e Duke University , në ShBA. Nën mentorimin e prof.Connel Fullenkamp,
drejtor i programeve të ekonomisë në Duke University, i shkolluar në Harvard University,
Albulena Kastrati do të definojë dhe masë konceptin dhe sjelljen e likuiditetit të tepër të
ekonomive emergjente dhe në tranzicion në Evropë, në kuadër të projektit të saj: “The
Determinants of Excess Liquidity in the Banking System of European Emerging and Transition
Economies.”
Albulenë Kastrati është ligjëruese e rregullt në Kolegjin AAB. Ajo ka mbaruar studimet master
dhe doktoraturën në Staffordshire University në Angli, ndërsa krahas aktivitetit akademik ajo
profesionalisht është e angazhuar edhe në Bankën Qendrore të Kosovës. @ Kosovo (region)

 

 

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19