Kontakti

Adresa:

Rr. Elez Berisha, Nr.56
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës

Kontakti i përgjithshëm:

[email protected]

Zyra Ndërkombëtare dhe e Projekteve:

Emri dhe Mbiemri Pozita Email
Venera Llunji Pro-Rektore për Marrëdhënie Ndërkombëtare [email protected]
Ilirjana Geci Drejtoreshë e Zyrës së Projekteve [email protected]
Erëza Mehmeti Koordintore E Zyrës Ndërkombëtare Dhe Projekteve [email protected]
Qëndresa Kukaj Zyrtare për projekte [email protected]

 

Koordinatorët Akademik në Erasmus+ në nivel Fakulteti

Emri dhe Mbiemri Fakulteti Email