Aktivitete Ndërkombëtare

AAB INTERNATIONAL STAFF WEEK

Kemi kënaqësinë të ftojmë kolegët tanë rajonalë dhe ndërkombëtarë nga universitetet partnere, dhe jo vetëm, të marrin pjesë në Javën tonë Ndërkombëtare të Stafit 2023, e cila do të mbahet në Kolegjin AAB, në Prishtinë, Kosovë, në periudhën 15-19 maj 2023.

Qëllimi kryesor i këtij eventi është të ftojë stafin akademik dhe administrativ nga institucionet e arsimit të lartë nga vende të ndryshme dhe t’u ofrojë atyre një mundësi për të takuar stafin dhe studentët tanë, duke eksploruar kështu një kontekst të ndryshëm akademik dhe kulturor! Për më tepër, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të promovojnë institucionin dhe rrjetin e tyre me shumë mysafirë të pritur dhe përfaqësues nga IAL të tjera në mbarë botën! Kjo do të jetë një javë plot aktivitete kulturore dhe sociale të cilat do t’ju garantojnë një eksperiencë autentike në Kolegjin tonë, qytetin dhe rajonin tonë.

Bashkohuni me ne dhe mësoni më shumë për jetën tonë të përditshme në Kolegjin AAB dhe gjithashtu ndani përvojat tuaja! Kosova ka një mjedis shumë të larmishëm dhe një kulturë shumë gjithëpërfshirëse, ashtu siç ka edhe AAB.

Ngjarja forcon idenë e ndërkombëtarizimit në vend duke ruajtur dhe zhvilluar bashkëpunimin ndërkombëtar në të njëjtën kohë. Kështu, pjesëmarrja juaj do të vlerësohej shumë!

Stafi i Kolegjit AAB mezi pret t’ju mirëpres në Kosovë!