Kolegji AAB

MENYJA KRYESORE

AAB LAJME

Marrëveshja e nënshkruar ka për qëllim krijimin e kushteve sa më të mira për studentët e Fakultetit të Infermierisë të AAB-së, për të mbaruar mësimin praktik në këtë institucion. Marrëveshja u nënshkrua në ambientet e Kolegjit AAB nga prorektori për Çështje Mësimore, prof. dr. Shemsedin Vehapi dhe kryeshefi Ekzekutiv i Spitalit Amerikan në Kosovë, Novrus Çaushaj, MD.

Më shumë »


AAB STORJE
SUKSESI

Të gjitha »

Studentët e AAB-së, Ngadhnjimi dhe Dreni i vazhdojnë studimet Master në ShBA

2016-06-06 14:12:45

Ngadhnjim Halilaj dhe Dren Puka, të cilët studimet bachelor i kanë përfunduar për Menaxhment dhe Informatikë në Fakultetin Ekonomik të AAB-së, studimet master për këtë vit akademik i kanë filluar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, falë bursës së plotë të fituar nga organizata WorldLearning në bashkëpunim me USAID-in dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), në programin Transformational Leadership Program- Scholarships and Partnerships (TLP- SP).

Më shumë »

75%

E studentëve të diplomuar janë në marrëdhënie pune

AAB
PARTNERËT

AAB
SOCIAL

Facebook

APLIKO ONLINE
Copyright AAB