Kryetari i Bordit të Kolegjit AAB, Ilir Tafa, priti në takim rektorin e Universitetit të Sarajevës, prof. dr. Rifat Škrijelj dhe stafin e tij përcjellës

18 Janar, 2017

Kryetari i Bordit të Kolegjit AAB, Ilir Tafa dhe zyrtarë të rektoratit, kanë pritur për një takim rektorin e Universitetit të Sarajevës, prof. dr. Rifat Škrijelj, dhe stafin e tij përcjellës të shoqëruar nga prof. dr. Aleksandra Nikolić, prorektore për Bashkëpunim Ndërkombëtar, prof. dr. Aida Hodžić, prorektore për Çështje Akademike dhe Studentore dhe dekanin e […]

Më shumë »
  • 75% e studentëve të diplomuar

    janë në marrëdhënie pune

  • 37 programe

    Bachelor dhe Master

Lajmet e fundit për studentët

06 Qershor, 2016

Ngadhnjim Halilaj dhe Dren Puka, të cilët studimet bachelor i kanë përfunduar për Menaxhment dhe Informatikë në Fakultetin Ekonomik të AAB-së, studimet master për këtë vit akademik i kanë filluar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, falë bursës së plotë të fituar nga organizata WorldLearning në bashkëpunim me USAID-in dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), në programin Transformational Leadership Program- Scholarships and Partnerships (TLP- SP).

AAB
partnerët

AAB
SOCIAL

Facebook

INSTITUTI AAB
APLIKO